‘Les Roselles’ en concert del 10 al 31 de juliol a comarques gironines

‘Les Roselles’, un duet artístic que ofereixen un recital líric de veu i piano, estaran en gira per la demarcació del 10 al 31 de juliol, actuant en esglésies i altres emplaçaments de diverses localitats gironines.

La mezzosoprano Carme Palahí i la pianista Anastasiia Brezden, ambdues residents a Sant Feliu de Guíxols, uneixen el seu talent artístic formant ‘Les Roselles’, que ofereixen un recital líric de veu i piano conformat per lied francès, òpera, bel canto i música de cambra.

L’espectacle es compon de 12 peces, i esdevé un recorregut pel catàleg de creacions musicals dels compositors més representatius del gènere liederístic i operístic dels segles XVIII, XIX i XX, entre les quals es troben Chanson Triste, de Henri Duparc; L’enamourée i l’Heure exquise de Reynaldo Hahn; Plaisir d’amour, de Jean Paul Égide Martini; Arabesque, de Claude Debussy; La ricordanza i Vaga luna, de Vincenzo Bellini; Connais-tu le pays?, d’Ambroise Thomas; Suite española Num. 15 Asturias (Leyenda), d’Isaac Albéniz; Mon coeur s’ouvre à ta voix, de Camille Saint-Saëns; Damunt de tu només les flors, de Frederic Mompou; i Havanera, de Georges Bizet (Carmen).

Així doncs, del 10 al 31 de juliol ‘Les Roselles’ duran a terme una gira de deu concerts que les farà recórrer les esglésies i altres emplaçaments de diversos municipis de la demarcació de Girona, com Caldes de Malavella (església de Sant Esteve); Pals (església de Sant Pere); Begur (església de Sant Pere); Sant Antoni de Calonge (església de Sant Antoni); Peratallada (església de Sant Esteve); Calella (església de Santa Maria i Sant Nicolau); Cadaqués (Teatre Art i Joia); Sant Pere Pescador (església de Sant Pere); Santa Coloma de Farners (Auditori Municipal); i Sant Hilari Sacalm (església de Sant Hilari Sacalm).

Tal com expliquen les artistes, “la nostra pretensió és ser el vehicle sonor que us faci arribar les melodies que ens emocionen”. Tot plegat en un ambient íntim, proper i de connexió amb el públic, i en un entorn únic com són les esglésies, amb la seva particular sonoritat. Les entrades tenen un preu de 12 euros en venda anticipada (www.planasconcert.com) i de 15 euros a la taquilla.

REPERTORI

Dues mostres del repertori que ‘Les Roselles’ oferiran a les esglésies i altres emplaçaments físics en la gira del mes de juliol.

Vaga Luna_V. Bellini: https://www.youtube.com/watch?v=4NA1UDo-Lwk

Havanera, Carmen_ G. Bizet: https://www.youtube.com/watch?v=dGbaZsR4Tik