Sobre nosaltres

Artistes En Gira Produccions S.L., agència productora i distribuïdora d’espectacles d’àmbit nacional i internacional, som una companyia d’índole familiar, la 3a generació de Joan Planas Promotor Artístic, empresa fundada l’estiu de 1942 per Joan Planas Nuell (1917-1997).

La nostra empresa manté la cultura i les novetats artístiques a l’ADN, i després del parèntesi obligat per la pandèmia, reprenem l’activitat amb moltes ganes i empenta per tornar a posar en dansa el valor cultural i festiu dels nostres espectacles.

Joan Planas i Casadevall, actual apoderat, recorda que inauguraven l’any 1965 la Pista El Jardín a Llagostera. Pocs anys després, es converteix en director/RRPP de Disco Tiffany’s, Casino Canet Plage, Disco Gabriel-Palafrugell i Disco Cantaires-Tortosa.

El 1974 pren la direcció de les famoses discoteques Revolution, Pacha i Montmatre, totes elles a Lloret de Mar.​

El 1975 i 1976 esdevé director/copropietari de tres Sales de Striptease La Reoca, que varen ser les primeres de l’època i estaven situades a l‘Aeroport de Girona, Lloret de Mar i Soses (Lleida).

Vaig heretar del meu Pare ser membre de la Asociación de Agentes y Managers Artísticos de Cataluña y Baleares, de la que vaig exercir de vicepresident durant l’època que vàrem fundar la Asociación ARTE de España, de la qual vaig ser fundador i membre de la junta directiva.

EL NOSTRE KNOW-HOW

EL TRET DIFERENCIADOR I ACTIU INTANGIBLE MÉS PREUAT

  • Infinitat d’actuacions amb artistes de primer nivell: Ray Charles, Pepe Rubianes, Lluís Llach, Sau, Sopa de Cabra, Paco Morán & Joan Pera, Julio Iglesias, la Gran Xavier Cugat Orchestra, Peret, Diego Cortes, Eduardo Bort, José Feliciano, Quijote Flamenco Ballet, Paco de Lucía; Romina Power & Albano o Pedro Ruiz, entre molts altres artistes, realitzant més de 150 concerts anuals.
  • Gires internacionals a Rússia, Xina i Europa: Ballet Flamenco de Rosalía, Tango Seducción, México Lindo, Xina Contemporani Circ & Ballet, Ballet Ruso, Spirit of Dance Irlandés, etc.
  • Impulsor i col·laborador de Festivals i Festes temàtiques: Carnavals; Spain Salsa Festival; October Fest; Tradicionarius; Monòlegs; Indians de Begur; Festival Ars d’Estiu-Pineda de Mar; Festival Galas d’Estiu-Sant Antoni de Calonge; Festes del Porc i Cervesa; Festival D’ Primavera-Girona; Festival Internacional de Màgia de la Costa Brava, dirigit i creat per l’il·lusionista Xevi.
  • Impulsor del Rock Català des dels seus inicis amb la producció del CD commemoratiu 5 anys de Rock Gironí, per Caixa Girona. D’altra banda, per encàrrec de l’Ajuntament de Verges, dissenya, produeix i munta la vela que acull el concert de comiat del cantautor Lluís Llach, l’any 2007.
  • Adjunt de producció de TVE al programa “Un, dos, tres… responda otra vez”, de Chicho Ibañez Serrador; “Las Mañanas de Hermida”; “Directo en la Noche”, dut a terme en el Gran Palace de Lloret de Mar, etc.

Avui tinc el plaer de presentar-vos les nostres exclusives artístiques:

www.planasconcert.com

Cordialment,

Joan Planas -apoderat-

Joan Planas Nuell (1917-1997) – Fundador de l’empresa l’estiu de 1942.

Joan Planas Casadevall (1949) – 2a. Generació

Joan Planas Iglesias (1983) – 3a Generació.