Enigmàtic

MISTERIOSAMENT DIVERTIT

Una comèdia policíaca que parodia les obres de misteri, amb Jordi Ferragut i Jaume Fàbregas

Enigmàtic és un gag en forma d’obra teatral d’intriga, on el veritable misteri és no saber de què estem rient. Tenim un assassinat en estranyes circumstàncies i els dos personatges que mai poden faltar en una obra de suspens: el detectiu (Jordi Ferragut) i el majordom (Jaume Fàbregas).

Un investiga l’altre, i aquest sospita de l’un. Els dos protagonistes tenen la complicitat i capacitat necessàries per atrapar al públic en una trama sorprenent, sovint absurda, molt irònica i sobretot, divertida.

Jaume Fàbregas i Jordi Ferragut són dos actors de llarg recorregut amb una dilatada experiència en el món de les arts escèniques. Tant Fàbregas com Ferragut han actuat, dirigit i dinamitzat diversos grups de gran tradició teatral com el Grup de Teatre Amateur de Sant Hilari i el d’Arbúcies.

Van prendre l’encertada decisió de fer tàndem a l’escenari amb la comèdia Terapèutic, amb la que han girat arreu del país. Premiats en diversos concursos, han fet temporada a Barcelona, a la Sala ARS i al Teatre del Raval, amb èxit de públic i crítiques.

Per aquest motiu, els dos actors s’han engrescat en repetir l’experiència protagonitzant un altre muntatge teatral, amb la ferma voluntat d’exhibir l’explícita complicitat que els caracteritza, la mateixa que aconsegueix dibuixar somriures constants a platea.