TERAPÈUTIC

Una comèdia que simultanieja l’insòlit amb l’absurd. La risoteràpia més efectiva!

En Jaume Fàbregas (senyor Peric) i en Jordi Ferragut (Doctor) són dos actors de dilatada experiència que han decidit fer tàndem a l’escenari amb Terapèutic, una obra desenfadada i original on el contrast dels personatges i la complicitat dels intèrprets són un doll de somriures constants.

El Senyor Peric pateix una singular malaltia mental. Per aquest motiu, decideix visitar un prestigiós psiquiatre, qui s’entusiasma en investigar-la. El terapeuta voldrà resoldre l’enigma d’aquesta estranya patologia fent ús de sagacitat i imaginació, portades a tal extrem que farà dubtar si el problema el té el mateix metge o el pacient.

La dialèctica psiquiatre-pacient es barreja amb emoció, crueltat i, sobretot, bon humor. La peculiar metodologia emprada pel terapeuta es transformarà en desconcert en una sessió tan atípica que cap dels dos oblidarà, amb situacions inesperades que s’alternaran amb altres de còmiques.

Terapèutic és una joguina teatral amb «anades d’olla» que pretén aconseguir rialles de complicitat de l’espectador, ja que la teràpia no és només pel personatge de l’obra, sinó també pel públic, que passarà una bona estona i podrà evadir-se dels mals de cap de la quotidianitat.